Villa Zümrüt
- Anasayfa
- Kiralık Villa
- Antalya
- Kalkan
- Kördere
- Villa Zümrüt
-
Bölge
Kalkan / Kördere -
Kapasite
4 Kişi -
Oda Sayısı
2 Adet -
Banyo Sayısı
2 Adet
Fiyatlandırma
Tarihler | Haftalık Fiyat |
---|---|
01 Ocak 2021
- 11 Mayıs 2021
Minimum Kiralama : 5 Gece |
5,250.00 TL |
12 Mayıs 2021
- 15 Haziran 2021
Minimum Kiralama : 7 Gece |
10,950.00 TL |
16 Haziran 2021
- 30 Haziran 2021
Minimum Kiralama : 7 Gece |
13,950.00 TL |
01 Temmuz 2021
- 20 Eylül 2021
Minimum Kiralama : 7 Gece |
16,950.00 TL |
21 Eylül 2021
- 30 Eylül 2021
Minimum Kiralama : 7 Gece |
13,950.00 TL |
01 Ekim 2021
- 15 Ekim 2021
Minimum Kiralama : 5 Gece |
7,950.00 TL |
16 Ekim 2021
- 15 Kasım 2021
Minimum Kiralama : 5 Gece |
5,950.00 TL |
16 Kasım 2021
- 31 Aralık 2021
Minimum Kiralama : 5 Gece |
5,250.00 TL |
Fiyata Dahil Olanlar
- Wi-Fi
- Günlük Havuz ve Bahçe Bakımı
- Elektrik , Su ve Tüpgaz Kullanımı
Fiyata Dahil Olmayanlar
- Yemek Hizmeti
- Ulaşım Hizmeti
- Havuz Isıtma
- Ekstra Temizlik Hizmeti
- Bebek Yatağı ve Mama Sandalyesi
- Balayı Oda Süsleme
Villa Zümrüt, aileniz ve arkadaşlarınız ile keyifli bir tatil geçireceğiniz Kalkan deniz manzaralı villamızdır. Villamızın havuz etrafı korunaklı olup dışarıdan görünmediği için muhafazakar aile ve arkadaş gruplarınız ile gönül rahatlığıyla tatilinizi yapabilirsiniz.
Hayallerinizin ötesinde bir tatil için geç kalmayın.
Genel Bilgiler;
Villamızda elektrik, su ve tüp gaz kullanımlarınız haftalık ücrete dahildir. Villamız sizlere tertemiz ve her odasına havlu nevresim vb eşyalar bırakılmış şekilde teslim edilmektedir. Günlük olarak villa görevlisi havuz ve bahçe bakımını yapmaktadır.
Oda Bilgileri;
Tüm odalarımızda elbise dolabı, komodin, makyaj masası ve saç kurutma makinesi, banyo ve tuvalet bulunmaktadır.
Mutfak ve Salon Bilgileri;
Villamızda tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde yeterli mutfak araç gereçleri ve ayrıca salonumuzda TV, oturma grubu, sehpa vb. eşyalar bulunmaktadır.
Havuz Bilgileri;
Villamızda 3,5*8 metre ebatlarında 1,6 metre derinliğinde havuzu bulunmaktadır.
Çocuk havuzu 2,5*5 metre ebatlarında 1 metre derinliğindedir.
NOT: Isıtmalı havuz ücreti 15 Ekim - 15 Mayıs tarihleri arasında fiyata dahildir. Diğer aylarda ısıtma talep edildiği takdirde günlük 100 TL ekstra ücrete tabidir.
Hasar Depozitosu;
Villaya girişte nakit olarak 500 TL depozito alınmakta olup çıkışınız esnasında herhangi bir hasar, kayıp vb. ile karşılaşılmadığı taktirde sizlere geri iade edilir.
NOT: Yaz sezonunda minimum kiralama süresi 7 gecedir. Villa sahibinden onay alınması halinde 7 geceden daha az konaklama sunulabilir. 7 geceden daha az konaklamalar için ekstra temizlik ücreti talep edilir.
Giriş Saati: 16:00
Çıkış Saati: 10:00
Olanaklar
- Ütü-Ütü Masası
- Uydu Alıcısı
- TV
- Saç Kurutma Makinası
- Otopark
- Klima
- Jakuzi
- İnternet-Wifi
- Havuz ve Bahçe Bakımı
- Full Mutfak Eşyası
- Full Mobilya
- DVD
- Dublex
- Çocuk Havuzu
- Bebek Yatağı
- Barbekü
- Bahçeli
Mesafeler

3,5 km

4 km

4 km

3 km

2 km

120 km
Merak Edilenler
Satış ekibimiz göndermiş olduğunuz talep doğrultusunda hemen sizlerle iletişime geçerek (Telefon, e-mail, sms) ön rezervasyon talebinizin onaylanması için gerekli ödeme bilgilerini tarafınıza gönderir.
Ödemenizin tahsil edilmesinin ardından konaklama yapacağınız villaya ait sözleşme detaylarınız tarafınıza mail yada sms yoluyla iletilir.
Özel yemek hizmeti talep edildiği takdirde ekstra ücret karşılığında anlaşmalı olduğumuz aşçılar hizmet vermektedir.