Villa Orkide
- Anasayfa
- Kiralık Villa
- Antalya
- Kalkan
- İslamlar
- Villa Orkide
-
Bölge
Kalkan / İslamlar -
Kapasite
12 Kişi -
Oda Sayısı
6 Adet -
Banyo Sayısı
6 Adet
Fiyatlandırma
Tarihler | Haftalık Fiyat |
---|---|
01 Ocak 2021
- 07 Mayıs 2021
Minimum Kiralama : 7 Gece |
7,950.00 TL |
08 Mayıs 2021
- 13 Haziran 2021
Minimum Kiralama : 7 Gece |
12,950.00 TL |
14 Haziran 2021
- 14 Eylül 2021
Minimum Kiralama : 7 Gece |
19,750.00 TL |
15 Eylül 2021
- 31 Ekim 2021
Minimum Kiralama : 7 Gece |
12,950.00 TL |
01 Kasım 2021
- 31 Aralık 2021
Minimum Kiralama : 7 Gece |
7,950.00 TL |
Fiyata Dahil Olanlar
- Wi-Fi
- Günlük Havuz ve Bahçe Bakımı
- Elektrik , Su ve Tüpgaz Kullanımı
Fiyata Dahil Olmayanlar
- Yemek Hizmeti
- Ulaşım Hizmeti
- Ekstra Temizlik Hizmeti
- Bebek Yatağı ve Mama Sandalyesi
- Balayı Oda Süsleme
Villa Orkide;
Kalkan'ın islamlar mevkiinde bulunan bahçesinde geniş bir havuza sahip muhafazakar ailelerin rahatlıkla tercih edebileceği doğa ile iç içe bir villamızdır.
Villa Orkide'nin çocuklarınızın rahatlıkla havuzu kullanabilecekleri şekilde tasarlanmıştır. Geniş bir bahçeye sahip olan ve bahçesinde bolca zaman geçirip eğlenebileceğiniz alanlar yaratılmış olan Villa Orkide doğa ile iç içe villalarımız arasında yerini almış kalabalık aile ve arkadaşlarının unutulmaz bir tatil yapmalarına fırsat vermektedir.
Hayallerinizin ötesinde bir tatil için geç kalmayın.
Mutfak ve Salon Bilgileri;
Villamız da tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak mutfak araç gereçleri bulunmaktadır. Salonumuzda; TV, oturma grubu, sehpa vb. eşyalar bulunmaktadır.
Oda Bilgileri;
Tüm odalarımızda elbise dolabı, komodin, makyaj masası, saç kurutma makinesi, banyo ve tuvalet bulunmaktadır. Bebekli aileler için bir odamızda Bebek yatağımız da mevcuttur.
Havuz Bilgileri:
3,5 m*7,5 m ebatlarında 1.6m derinliğinde açık havuz ile 3*4 m ebatlarında 0.75 m derinliğinde çocuklarında kullanabileceği çocuk havuzu bulunmaktadır.
Hasar Depozitosu:
Konaklama girişinde 750 Türk Lirası depozito alınmaktadır.Herhangi bir problem olmadığında villa çıkışında depozito iade edilmektedir.
Önemli Bilgiler:
Havuz ve bahçe bakımı günde bir kez görevliler tarafından düzenli olarak yapılmaktadır. Elektrik, su, gaz ücretleri fiyatlara dahildir. Ayrıca bir ücret talep edilmemektedir. Villa size temiz olarak teslim edilmekte ve haftada bir kez temizlenmektedir.
NOT: Yaz sezonunda minimum kiralama süresi 7 gecedir. Villa sahibinden onay alınması halinde 7 geceden daha az konaklama sunulabilir. 7 geceden daha az konaklamalar için ekstra temizlik ücreti talep edilir.
Giriş Saati: 16:00
Çıkış Saati: 10:00
Olanaklar
- Ütü-Ütü Masası
- Uydu Alıcısı
- TV
- Triplex
- Saç Kurutma Makinası
- Otopark
- Klima
- İnternet-Wifi
- Havuz ve Bahçe Bakımı
- Full Mutfak Eşyası
- Full Mobilya
- DVD
- Çocuk oyun parkı
- Çocuk Havuzu
- Bebek Yatağı
- Barbekü
- Bahçeli
Mesafeler

7,5 km

750 mt

8 km

7 km

1 km

130 km
Merak Edilenler
Satış ekibimiz göndermiş olduğunuz talep doğrultusunda hemen sizlerle iletişime geçerek (Telefon, e-mail, sms) ön rezervasyon talebinizin onaylanması için gerekli ödeme bilgilerini tarafınıza gönderir.
Ödemenizin tahsil edilmesinin ardından konaklama yapacağınız villaya ait sözleşme detaylarınız tarafınıza mail yada sms yoluyla iletilir.
Özel yemek hizmeti talep edildiği takdirde ekstra ücret karşılığında anlaşmalı olduğumuz aşçılar hizmet vermektedir.