Villa Dere - Muhafazakar Villa - Kiralık Villa | Villa Danışmanı
  • Bölge
    Kalkan / İslamlar
  • Kapasite
    6 Kişi
  • Oda Sayısı
    3 Adet
  • Banyo Sayısı
    3 Adet
Doluluk Takvimi

Fiyatlandırma

Tarihler Haftalık Fiyat
01 Nisan 2023 - 30 Nisan 2023
Minimum Kiralama : 3 Gece
14,500.00 TL
01 Mayıs 2023 - 31 Mayıs 2023
Minimum Kiralama : 3 Gece
16,500.00 TL
01 Haziran 2023 - 24 Haziran 2023
Minimum Kiralama : 4 Gece
27,500.00 TL
25 Haziran 2023 - 10 Eylül 2023
Minimum Kiralama : 4 Gece
57,900.00 TL
11 Eylül 2023 - 30 Eylül 2023
Minimum Kiralama : 4 Gece
25,500.00 TL
01 Ekim 2023 - 31 Ekim 2023
Minimum Kiralama : 3 Gece
15,500.00 TL

Fiyata Dahil Olanlar

  • Wi-Fi
  • Günlük Havuz ve Bahçe Bakımı
  • Elektrik , Su ve Tüpgaz Kullanımı

Fiyata Dahil Olmayanlar

  • Yemek Hizmeti
  • Ulaşım Hizmeti
  • Ekstra Temizlik Hizmeti
  • Bebek Yatağı ve Mama Sandalyesi
  • Balayı Oda Süsleme

Villa Dere ; 

        Antalya'nın eşsiz tatil beldelerinden birisi olan Kalkan İslamlar bölgesinde bulunan villamız doğa manzaralıdır. Villamız 3 yatak odalı olup 6 kişilik konaklamaya müsait villadır.

Havuzu korunaklı villamızın bahçesinde gönül rahatlığıyla yüzüp güneşlenebilirsiniz. Geniş bahçeye sahip olan villamızın bahçesinde vakit geçirmeniz için kamelya ve hamak mevcuttur. Bahçesinde barbekü partileri yapabilir ve bahçenin tadını çıkartabilirsiniz. Unutulmaz bir tatil düşünenler için sizleri villamıza bekleriz.

Oda Bilgileri; 

        1. Yatak Odası; 1 adet çift kişilik yatak, jakuzi, elbise dolabı, makyaj masası, komodin, klima ve banyo-wc bulunmaktadır.

        2. Yatak Odası; 2 adet tek kişilik yatak, elbise dolabı, makyaj masası, komodin, klima bulunmaktadır.

        3. Yatak Odası; 1 adet çift kişilik yatak, jakuzi, elbise dolabı, makyaj masası, komodin, klima ve banyo-wc bulunmaktadır.

Mutfak ve Salon Bilgileri; 

    Villamızda tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak mutfak araç gereçleri bulunmaktadır. Salonumuzda; TV, oturma grubu, sehpa vb. eşyalar bulunmaktadır. 

Havuz Bilgileri; 

   3,80*6 metre ebatlarında 1,55 metre derinliğinde bir havuza sahiptir.

Genel Bilgi; 

    Villamızda elektrik, su ve tüp gaz kullanımlarınız ücrete dahildir. 

Villa sizlere temizlenmiş olarak teslim edilmekte olup her odaya temiz havlu nevresim takımı konulmaktadır. Ekstra havlu ve nevresim takımı talebiniz ücretlendirilecektir.

Hasar Depozitosu; 

    Villaya girişte nakit olarak 1.000 TL depozito alınmakta ve çıkışınız esnasında her hangi olumsuz bir durum ile karşılaşılmadığı taktirde geri iade edilmektedir.

NOT: Yaz sezonunda minimum kiralama süresi 4 gece diğer aylar 3 gecedir. 7 geceden daha az konaklamalar için ekstra 750 TL temizlik ücreti talep edilir.

Giriş Saati: 16:00

Çıkış Saati: 10:00


Olanaklar
  • Ütü-Ütü Masası
  • Uydu Alıcısı
  • TV
  • Saç Kurutma Makinası
  • Otopark
  • Klima
  • Jakuzi
  • İnternet-Wifi
  • Havuz ve Bahçe Bakımı
  • Full Mutfak Eşyası
  • Full Mobilya
  • Dublex
  • Bebek Yatağı
  • Barbekü
  • Bahçeli

Mesafeler

Sağlık Ocağı Sağlık Ocağı
8 km
Restaurant Restaurant
1 km
Plaj Plaj
8,5 km
Merkez Merkez
8 km
Market Market
1,5 km
Havaalanı Havaalanı
130 km

Merak Edilenler

Kiralamak istediğiniz villanın detay sayfasının sağ tarafında yer alan TALEP OLUŞTURUN sekmesinden konaklama yapmak istediğiniz tarihleri aralığını ve kişi sayısını seçtikten sonra açılan pencerede Rezervasyon yapacak kişi bilgilerini girdikten sonra TALEP GÖNDER butonuna tıklayıp ÖN REZERVASYON talebiniz tarafımıza iletilir.
Satış ekibimiz göndermiş olduğunuz talep doğrultusunda hemen sizlerle iletişime geçerek (Telefon, e-mail, sms) ön rezervasyon talebinizin onaylanması için gerekli ödeme bilgilerini tarafınıza gönderir.
Ödemenizin tahsil edilmesinin ardından konaklama yapacağınız villaya ait sözleşme detaylarınız tarafınıza mail yada sms yoluyla iletilir.
Toplam tutarın %35 lik kısmını ön ödeme olarak havale-eft, Kredi-banka kartı veya Western Union ile ödeyebilirsiniz. Kalan %65 lik tutar girişte elden nakit olarak tahsil edilmektedir. Girişte kalan ödeme kredi kartı veya banka kartı ile yapılamaz.
Villada konaklayabilecek kişi sayısı villanın detay sayfasında kapasite olarak belirtilmiştir. Belirtilmiş olan kapasiteden daha fazla kişi konaklama yapamaz.
Sitemizde belirtilen fiyatlar villanın konaklama bedelidir. Konaklama yapacağınız villada belirtilen fiyat seçmiş olduğunuz tarih aralığı için villanın toplam konaklama bedelidir.
Villa konaklamalarında yemek hizmeti bulunmamaktadır. Her villada eksiksiz mutfak ekipmanları mevcuttur. Dilerseniz kendi yemeğinizi hazırlayabilirsiniz.
Özel yemek hizmeti talep edildiği takdirde ekstra ücret karşılığında anlaşmalı olduğumuz aşçılar hizmet vermektedir.

Müşteri Girişi

Haftalık 14500 TL'den
başlayan fiyatlar