Villa Cassa
- Anasayfa
- Kiralık Villa
- Antalya
- Kalkan
- Kızıltaş
- Villa Cassa
-
Bölge
Kalkan / Kızıltaş -
Kapasite
8 Kişi -
Oda Sayısı
4 Adet -
Banyo Sayısı
4 Adet
Fiyatlandırma
Tarihler | Haftalık Fiyat |
---|---|
01 Nisan 2023
- 30 Nisan 2023
Minimum Kiralama : 3 Gece |
2,000.00 GBP |
01 Mayıs 2023
- 31 Mayıs 2023
Minimum Kiralama : 3 Gece |
2,350.00 GBP |
01 Haziran 2023
- 25 Haziran 2023
Minimum Kiralama : 5 Gece |
3,250.00 GBP |
26 Haziran 2023
- 31 Ağustos 2023
Minimum Kiralama : 5 Gece |
4,150.00 GBP |
01 Eylül 2023
- 30 Eylül 2023
Minimum Kiralama : 3 Gece |
3,250.00 GBP |
01 Ekim 2023
- 31 Ekim 2023
Minimum Kiralama : 3 Gece |
2,350.00 GBP |
01 Kasım 2023
- 31 Aralık 2023
Minimum Kiralama : 3 Gece |
1,800.00 GBP |
Fiyata Dahil Olanlar
- Wi-Fi
- Günlük Havuz ve Bahçe Bakımı
- Elektrik , Su ve Tüpgaz Kullanımı
Fiyata Dahil Olmayanlar
- Yemek Hizmeti
- Ulaşım Hizmeti
- Ekstra Temizlik Hizmeti
- Bebek Yatağı ve Mama Sandalyesi
- Balayı Oda Süsleme
Villa Cassa;
Antalya'nın eşsiz tatil beldelerinden birisi olan Kalkan'ın Kızıltaş mevkiinde bulunan villamız 4 yatak odalı olup 8 kişilik konaklama kapasitesine sahip deniz ve doğa manzaralı bir villadır.
Hayallerinizin ötesinde bir tatil için geç kalmayın.
Oda Bilgileri;
1. Yatak Odası; 1 adet çift kişilik yatak, jakuzi, elbise dolabı, makyaj masası, komodin, klima ve banyo-wc bulunmaktadır.
2. Yatak Odası; 1 adet çift kişilik yatak, elbise dolabı, makyaj masası, komodin, klima ve banyo-wc bulunmaktadır.
3. Yatak Odası; 1 adet çift kişilik yatak, elbise dolabı, makyaj masası, komodin, klima ve banyo-wc bulunmaktadır.
4. Yatak Odası; 1 adet çift kişilik yatak, jakuzi, elbise dolabı, makyaj masası, komodin, klima ve banyo-wc bulunmaktadır.
Mutfak ve Salon Bilgileri;
Villamızda tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak mutfak araç gereçleri bulunmaktadır. Salonumuzda; TV, oturma grubu, sehpa vb. eşyalar bulunmaktadır.
Havuz Bilgileri;
Villamızın havuzu, 4*10 metre ebatlarında, 1.60 m derinliğindedir. Ayrıca, 3*4 metre ebatlarında, 0,45 metre derinliğinde çocuk havuzu bulunmaktadır.
Kapalı Havuz; Kapalı havuz alanında bilardo masası, langırt, spor alanı, bar, hamam ve sauna bulunmaktadır.
Hasar Depozitosu;
Konaklama girişinde nakit olarak 2.500 TL depozito alınmaktadır. Villa çıkışında yapılan kontroller sonucu herhangi bir problem olmadığı taktirde depozito iade edilmektedir.
Önemli Bilgiler;
Havuz ve bahçe bakımı günde bir kez görevliler tarafından düzenli olarak yapılmaktadır. Elektrik, su, gaz ücretleri fiyatlara dahildir. Ayrıca bir ücret talep edilmemektedir. Villa size temiz konaklamaya hazır olarak teslim edilmektedir.
NOT: Yaz sezonda minimum kiralama süresi 5 gecedir. Diğer aylarda minimum kiralama süresi 3 gecedir. 5 geceden daha az konaklamalar için ekstra 2.000 TL temizlik ücreti talep edilir.
Giriş Saati: 16:00
Çıkış Saati: 10:00
Olanaklar
- Ütü-Ütü Masası
- Uydu Alıcısı
- TV
- Triplex
- Sauna
- Saç Kurutma Makinası
- Otopark
- Langırt
- Klima
- Jakuzi
- İnternet-Wifi
- Havuz ve Bahçe Bakımı
- Hamam
- Full Mutfak Eşyası
- Full Mobilya
- Çocuk Havuzu
- Bilardo Masası
- Barbekü
Mesafeler

2 Km

1,5 Km

2 Km

1,5 Km

1,5 Km

1,5 Km

130 Km
Merak Edilenler
Satış ekibimiz göndermiş olduğunuz talep doğrultusunda hemen sizlerle iletişime geçerek (Telefon, e-mail, sms) ön rezervasyon talebinizin onaylanması için gerekli ödeme bilgilerini tarafınıza gönderir.
Ödemenizin tahsil edilmesinin ardından konaklama yapacağınız villaya ait sözleşme detaylarınız tarafınıza mail yada sms yoluyla iletilir.
Özel yemek hizmeti talep edildiği takdirde ekstra ücret karşılığında anlaşmalı olduğumuz aşçılar hizmet vermektedir.