Villa Nazlı A
- Anasayfa
- Kiralık Villa
- Antalya
- Kalkan
- Kışla
- Villa Nazlı A
-
Bölge
Kalkan / Kışla -
Kapasite
4 Kişi -
Oda Sayısı
2 Adet -
Banyo Sayısı
2 Adet
Fiyatlandırma
Tarihler | Haftalık Fiyat |
---|---|
01 Ocak 2021
- 31 Mayıs 2021
Minimum Kiralama : 5 Gece |
19,600.00 TL |
01 Haziran 2021
- 30 Haziran 2021
Minimum Kiralama : 7 Gece |
24,500.00 TL |
01 Temmuz 2021
- 30 Eylül 2021
Minimum Kiralama : 7 Gece |
30,100.00 TL |
01 Ekim 2021
- 31 Ekim 2021
Minimum Kiralama : 5 Gece |
24,500.00 TL |
01 Kasım 2021
- 31 Aralık 2021
Minimum Kiralama : 5 Gece |
19,600.00 TL |
Fiyata Dahil Olanlar
- Wi-Fi
- Havuz Isıtma
- Günlük Havuz ve Bahçe Bakımı
- Elektrik , Su ve Tüpgaz Kullanımı
Fiyata Dahil Olmayanlar
- Yemek Hizmeti
- Ulaşım Hizmeti
- Ekstra Temizlik Hizmeti
- Bebek Yatağı ve Mama Sandalyesi
- Balayı Oda Süsleme
Villa Nazlı A ;
Villa Nazlı A 2 yatak odalı olup 4 kişilik konaklama fırsatı sunan villarımızdan bir tanesidir. Bulunduğu konumundan dolayı muhteşem deniz manzarasına sahiptir.
Hayallerinizin ötesinde bir tatil için geç kalmayın.
Oda Bilgileri;
Tüm odalarımızda elbise dolabı, komodin, makyaj masası, saç kurutma makinası, banyo ve tuvalet bulunmaktadır.
1. Yatak Odası; 1 adet çift kişilik yatak, elbise dolabı, makyaj masası, komodin, balkon, klima ve banyo-wc bulunmaktadır.
2. Yatak Odası; 2 adet tek kişilik yatak, elbise dolabı, makyaj masası, komodin, balkon, klima ve banyo-wc bulunmaktadır.
Mutfak ve Salon Bilgileri;
Villamızda tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak mutfak araç gereçleri bulunmaktadır. Salonumuzda; TV, oturma grubu, sehpa vb. eşyalar bulunmaktadır.
Havuz Bilgileri:
3,90 * 10 metre ebatlarında 1,50 m derinliğinde büyük havuza
2,30 * 3,50 metre ebatlarında 1,00 m derinliğinde ısıtmalı dış havuza sahiptir.
Isıtmalı dış havuz 01 Ekim - 01 Mayıs tarihleri arasında aktiftir ve ısıtma ücreti fiyata dahildir.
Hasar depozitosu:
Villaya girişte nakit olarak 1.000 TL hasar depozitosu alınmakta olup çıkışınız esnasında yapılan kontroller sonucu herhangi bir hasar tespit edilmediği taktirde nakit olarak paranız geri iade edilir.
Önemli Bilgiler:
Havuz ve bahçe bakımı günde bir kez görevliler tarafından düzenli olarak yapılmaktadır. Elektrik, su, gaz ücretleri fiyatlara dahildir. Ayrıca bir ücret talep edilmemektedir. Villa size temiz olarak teslim edilmekte ve haftada bir kez temizlenmektedir.
NOT: Yaz sezonunda minimum kiralama süresi 7 gecedir. Villa sahibinden onay alınması halinde 7 geceden daha az konaklama sunulabilir. 7 geceden daha az konaklamalar için ekstra temizlik ücreti talep edilir.
Giriş Saati: 16:00
Çıkış Saati: 10:00
Olanaklar
- Ütü-Ütü Masası
- Uydu Alıcısı
- TV
- Saç Kurutma Makinası
- Otopark
- Klima
- Jakuzi
- İnternet-Wifi
- Havuz ve Bahçe Bakımı
- Full Mutfak Eşyası
- Full Mobilya
- Dublex
- Çocuk Havuzu
- Barbekü
Mesafeler

1 Km

500 m

500 m

1 Km

1 Km

200 m

135 Km
Merak Edilenler
Satış ekibimiz göndermiş olduğunuz talep doğrultusunda hemen sizlerle iletişime geçerek (Telefon, e-mail, sms) ön rezervasyon talebinizin onaylanması için gerekli ödeme bilgilerini tarafınıza gönderir.
Ödemenizin tahsil edilmesinin ardından konaklama yapacağınız villaya ait sözleşme detaylarınız tarafınıza mail yada sms yoluyla iletilir.
Özel yemek hizmeti talep edildiği takdirde ekstra ücret karşılığında anlaşmalı olduğumuz aşçılar hizmet vermektedir.