Villa Naz 2 - Kiralık Villa | Villa Danışmanı

Villa Naz 2

  • Bölge
    Kalkan / Sarıbelen
  • Kapasite
    2 Kişi
  • Oda Sayısı
    1 Adet
  • Banyo Sayısı
    1 Adet
Doluluk Takvimi

Fiyatlandırma

Tarihler Haftalık Fiyat
01 Ocak 2023 - 30 Nisan 2023
Minimum Kiralama : 4 Gece
7,700.00 TL
01 Mayıs 2023 - 31 Mayıs 2023
Minimum Kiralama : 4 Gece
8,500.00 TL
01 Haziran 2023 - 15 Haziran 2023
Minimum Kiralama : 4 Gece
12,500.00 TL
16 Haziran 2023 - 26 Haziran 2023
Minimum Kiralama : 4 Gece
14,500.00 TL
27 Haziran 2023 - 10 Eylül 2023
Minimum Kiralama : 4 Gece
18,500.00 TL
11 Eylül 2023 - 20 Eylül 2023
Minimum Kiralama : 4 Gece
14,500.00 TL
21 Eylül 2023 - 30 Eylül 2023
Minimum Kiralama : 4 Gece
12,500.00 TL
01 Ekim 2023 - 15 Ekim 2023
Minimum Kiralama : 4 Gece
10,500.00 TL
16 Ekim 2023 - 31 Ekim 2023
Minimum Kiralama : 4 Gece
8,500.00 TL
01 Kasım 2023 - 30 Kasım 2023
Minimum Kiralama : 4 Gece
7,700.00 TL

Fiyata Dahil Olanlar

  • Wi-Fi
  • Günlük Havuz ve Bahçe Bakımı
  • Elektrik , Su ve Tüpgaz Kullanımı

Fiyata Dahil Olmayanlar

  • Yemek Hizmeti
  • Ulaşım Hizmeti
  • Ekstra Temizlik Hizmeti
  • Bebek Yatağı ve Mama Sandalyesi
  • Balayı Oda Süsleme

Villa Naz 2; 

                       Antalya'nın eşsiz tatil beldelerinden birisi olan Kalkan'ın Sarıbelen mevkiinde bulunan 2 kişi kapasiteli korunaklı dışarıdan görünmeyecek şekilde tasarlanmış muhafazakar ailelerin rahatlıkla tatillerini yapabilecekleri bir villamızdır.

Hayallerinizin ötesinde bir tatil için geç kalmayın.


Oda Bilgileri; 

                     1. Yatak Odası; 1 adet çift kişilik yatak, jakuzi, elbise dolabı, makyaj masası, komodin, klima ve banyo-wc bulunmaktadır.

Mutfak ve Salon Bilgileri; 

                     Villamızda tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak mutfak araç gereçleri bulunmaktadır. Salonumuzda; TV, oturma grubu, sehpa vb. eşyalar bulunmaktadır.

Havuz Bilgileri; 

                     Villamızın havuzu, 3*8 metre ebatlarında 1,55 metre derinliğindedir. 

                     Çocuklarınız içinde 2*4 metre genişliğinde 0.35 cm derinliğinde sığ havuzu bulunmaktadır.

Hasar Depozitosu; 

                     Villaya girişte nakit olarak 1.000 TL hasar depozitosu alınmakta olup çıkışınız esnasında yapılan kontroller sonucu herhangi bir hasar tespit edilmediği taktirde nakit olarak paranız geri iade edilir.

Önemli Bilgiler;  

                    Havuz ve bahçe bakımı günde bir kez görevliler tarafından düzenli olarak yapılmaktadır. Elektrik, su, gaz ücretleri  fiyatlara dahildir. Ayrıca bir ücret talep edilmemektedir. Villa size konaklama yapacağınız gün temiz ve hazırlanmış olarak teslim edilmekte ve haftada bir kez temizlenmektedir.

NOT: Tüm sezonda minimum kiralama süresi 4 gecedir. 6 geceden daha az konaklamalar için ekstra 500 TL temizlik ücreti talep edilir.

Giriş Saati: 16:00

Çıkış Saati: 10:00


Olanaklar
  • Full Mobilya
  • Çocuk oyun parkı
  • Çocuk Havuzu
  • Bebek Yatağı
  • Barbekü
  • Bahçeli
  • Ütü-Ütü Masası
  • Uydu Alıcısı
  • TV
  • Saç Kurutma Makinası
  • Otopark
  • Klima
  • Jakuzi
  • İnternet-Wifi
  • Havuz ve Bahçe Bakımı
  • Full Mutfak Eşyası

Mesafeler

Sağlık Ocağı Sağlık Ocağı
11 km
Restaurant Restaurant
3,5 km
Plaj Plaj
12 km
Otogar Otogar
11 km
Merkez Merkez
11 km
Market Market
2,5 km
Havaalanı Havaalanı
135 km

Merak Edilenler

Kiralamak istediğiniz villanın detay sayfasının sağ tarafında yer alan TALEP OLUŞTURUN sekmesinden konaklama yapmak istediğiniz tarihleri aralığını ve kişi sayısını seçtikten sonra açılan pencerede Rezervasyon yapacak kişi bilgilerini girdikten sonra TALEP GÖNDER butonuna tıklayıp ÖN REZERVASYON talebiniz tarafımıza iletilir.
Satış ekibimiz göndermiş olduğunuz talep doğrultusunda hemen sizlerle iletişime geçerek (Telefon, e-mail, sms) ön rezervasyon talebinizin onaylanması için gerekli ödeme bilgilerini tarafınıza gönderir.
Ödemenizin tahsil edilmesinin ardından konaklama yapacağınız villaya ait sözleşme detaylarınız tarafınıza mail yada sms yoluyla iletilir.
Toplam tutarın %35 lik kısmını ön ödeme olarak havale-eft, Kredi-banka kartı veya Western Union ile ödeyebilirsiniz. Kalan %65 lik tutar girişte elden nakit olarak tahsil edilmektedir. Girişte kalan ödeme kredi kartı veya banka kartı ile yapılamaz.
Villada konaklayabilecek kişi sayısı villanın detay sayfasında kapasite olarak belirtilmiştir. Belirtilmiş olan kapasiteden daha fazla kişi konaklama yapamaz.
Sitemizde belirtilen fiyatlar villanın konaklama bedelidir. Konaklama yapacağınız villada belirtilen fiyat seçmiş olduğunuz tarih aralığı için villanın toplam konaklama bedelidir.
Villa konaklamalarında yemek hizmeti bulunmamaktadır. Her villada eksiksiz mutfak ekipmanları mevcuttur. Dilerseniz kendi yemeğinizi hazırlayabilirsiniz.
Özel yemek hizmeti talep edildiği takdirde ekstra ücret karşılığında anlaşmalı olduğumuz aşçılar hizmet vermektedir.

Müşteri Girişi

Haftalık 7700 TL'den
başlayan fiyatlar