Villa Hecky Duo
- Anasayfa
- Kiralık Villa
- Antalya
- Kalkan
- Merkez
- Villa Hecky Duo
-
Bölge
Kalkan / Merkez -
Kapasite
4 Kişi -
Oda Sayısı
2 Adet -
Banyo Sayısı
2 Adet
Fiyatlandırma
Tarihler | Haftalık Fiyat |
---|---|
01 Ekim 2021
- 31 Aralık 2021
Minimum Kiralama : 7 Gece |
10,650.00 TL |
01 Nisan 2022
- 30 Nisan 2022
Minimum Kiralama : 7 Gece |
1,200.00 GBP |
01 Mayıs 2022
- 31 Mayıs 2022
Minimum Kiralama : 7 Gece |
1,300.00 GBP |
01 Haziran 2022
- 30 Haziran 2022
Minimum Kiralama : 7 Gece |
1,600.00 GBP |
01 Temmuz 2022
- 31 Ağustos 2022
Minimum Kiralama : 7 Gece |
2,100.00 GBP |
01 Eylül 2022
- 30 Eylül 2022
Minimum Kiralama : 7 Gece |
1,600.00 GBP |
01 Ekim 2022
- 30 Kasım 2022
Minimum Kiralama : 7 Gece |
1,400.00 GBP |
Fiyata Dahil Olanlar
- Wi-Fi
- Günlük Havuz ve Bahçe Bakımı
- Elektrik , Su ve Tüpgaz Kullanımı
Fiyata Dahil Olmayanlar
- Yemek Hizmeti
- Ulaşım Hizmeti
- Ekstra Temizlik Hizmeti
- Bebek Yatağı ve Mama Sandalyesi
- Balayı Oda Süsleme
Villa Hecky Duo;
Antalya'nın eşsiz tatil beldelerinden biri olan Kalkan merkez Kalamar mevkiinde bulunan 4 kişi kapasiteli villalarımızdan birisidir.
Villa Hecky Duo, aile ve arkadaş gruplarınızla tatilin tadını doyasıya yaşayacağınız eşsiz bir deniz manzarasına sahip havuzu bulanan doğayla iç içe bir villamızdır.
Mutfak ve Salon Bilgileri;
Villamızda tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak mutfak araç gereçleri bulunmaktadır. Salonumuzda; TV, oturma grubu, sehpa vb. eşyalar bulunmaktadır.
Oda Bilgileri;
Tüm odalarımızda elbise dolabı, komodin, makyaj masası, saç kurutma makinası, banyo ve tuvalet bulunmaktadır.
Havuz Bilgileri;
4*7 metre ebatlarında, 1,7 metre derinliğe sahiptir.
NOT: Havuz ortak kullanımlıdır.
Genel Bilgiler;
Villamız da elektrik, su ve tüpgaz haftalık ücrete dahildir sizden ekstra bir ücret talebinde bulunulmamaktadır. Villa sizlere temiz bir şekilde teslim edilmektedir. Her odada temiz havlu ve nevresim takımı bulunmaktadır.
Hasar Depozitosu;
Villaya girişte nakit olarak 1000 TL depozito alınmakta olup çıkış esnasında herhangi bir problem ile karşılaşılmadığı taktirde geri iade edilmektedir.
NOT: Yaz sezonunda minimum kiralama süresi 7 gecedir. Villa sahibinden onay alınması halinde 7 geceden daha az konaklama sunulabilir. 7 geceden daha az konaklamalar için ekstra temizlik ücreti talep edilir.
Giriş Saati: 16:00
Çıkış Saati: 10:00
Olanaklar
- Ütü-Ütü Masası
- Uydu Alıcısı
- TV
- Saç Kurutma Makinası
- Otopark
- Klima
- İnternet-Wifi
- Havuz ve Bahçe Bakımı
- Full Mutfak Eşyası
- Full Mobilya
- Dublex
- Barbekü
- Bahçeli
Mesafeler

2 Km

1 Km

2 Km

2 Km

2 Km

1 Km

130 Km
Merak Edilenler
Satış ekibimiz göndermiş olduğunuz talep doğrultusunda hemen sizlerle iletişime geçerek (Telefon, e-mail, sms) ön rezervasyon talebinizin onaylanması için gerekli ödeme bilgilerini tarafınıza gönderir.
Ödemenizin tahsil edilmesinin ardından konaklama yapacağınız villaya ait sözleşme detaylarınız tarafınıza mail yada sms yoluyla iletilir.
Özel yemek hizmeti talep edildiği takdirde ekstra ücret karşılığında anlaşmalı olduğumuz aşçılar hizmet vermektedir.