Villa Doğan
- Anasayfa
- Kiralık Villa
- Antalya
- Kalkan
- Bezirgan
- Villa Doğan
-
Bölge
Kalkan / Bezirgan -
Kapasite
8 Kişi -
Oda Sayısı
4 Adet -
Banyo Sayısı
4 Adet
Fiyatlandırma
Tarihler | Haftalık Fiyat |
---|---|
25 Ağustos 2021
- 05 Eylül 2021
Minimum Kiralama : 5 Gece |
15,900.00 TL |
06 Eylül 2021
- 19 Eylül 2021
Minimum Kiralama : 5 Gece |
12,900.00 TL |
20 Eylül 2021
- 30 Eylül 2021
Minimum Kiralama : 5 Gece |
9,900.00 TL |
01 Ekim 2021
- 17 Ekim 2021
Minimum Kiralama : 5 Gece |
6,900.00 TL |
18 Ekim 2021
- 31 Ekim 2021
Minimum Kiralama : 5 Gece |
4,900.00 TL |
Fiyata Dahil Olanlar
- Wi-Fi
- Günlük Havuz ve Bahçe Bakımı
- Elektrik , Su ve Tüpgaz Kullanımı
Fiyata Dahil Olmayanlar
- Yemek Hizmeti
- Ulaşım Hizmeti
- Ekstra Temizlik Hizmeti
- Balayı Oda Süsleme
Villa Doğan;
Kalkan Bezirgan mevkiinde bulunan özel olarak tasarlanmış doğa ile iç içe olan, bahçeli masa tenisi langırt, film keyfi yapmanız için projeksiyon bulunan gün içinde hem spor hem gezinti amaçlı 2 adet kullanımınıza sunulmuş bisikleti bulunan bir villamızdır.
Hayallerinizin ötesinde bir tatil için yerinizi ayırtmakta geç kalmayın.
Mutfak ve Salon Bilgileri;
Villamızda tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak mutfak araç gereçleri bulunmaktadır. Salonumuzda; TV, oturma grubu, sehpa vb. eşyalar bulunmaktadır.
* Üst Katta bir adet daha salonumuz bulunmakta olup sinema odası ve bahçeye bakan jakuzi alanı tasarlanmıştır. *
Oda Bilgileri;
1. Yatak Odası; 1 adet çift kişilik yatak, elbise dolabı, makyaj masası, komodin, klima ve banyo-wc bulunmaktadır. (1. KAT )
2. Yatak Odası; 2 adet tek kişilik yatak, elbise dolabı, makyaj masası, komodin, klima ve hol girişinde salona bakan banyo-wc bulunmaktadır. ( 1. KAT )
3. Yatak Odası; 1 adet çift kişilik yatak, elbise dolabı, makyaj masası, komodin, balkon, klima ve banyo-wc bulunmaktadır. ( 2. KAT )
4. Yatak Odası; 1 adet çift kişilik yatak, elbise dolabı, makyaj masası, komodin, klima ve hol girişinde salona bakan banyo-wc bulunmaktadır. ( 2. KAT )
Havuz Bilgileri;
3,7 * 9 metre ebatlarında 1,55 metre derinliğinde bir havuza sahiptir.
2 * 2 metre ebatlarında çocuk havuzuna sahiptir.
*Havuz terası çim alan ile bahçeli olarak tasarlanmış olup, masa tenisi nargile vb etkinlikler bulunmaktadır.*
Hasar depozitosu;
Villaya girişte nakit olarak 1000 TL hasar depozitosu alınmakta olup çıkışınız esnasında herhangi bir problem tespit edilmezse paranız geri iade edilecektir.
Önemli Bilgiler:
Havuz ve bahçe bakımı günde bir kez görevliler tarafından sabah düzenli olarak yapılmaktadır. Elektrik, su, gaz ücretleri fiyatlara dahildir. Ayrıca bir ücret talep edilmemektedir. Villa size temiz konaklamaya hazır olarak teslim edilmektedir.
NOT: Yaz sezonunda minimum kiralama süresi 7 gecedir. Villa sahibinden onay alınması halinde 7 geceden daha az konaklama sunulabilir. 7 geceden daha az konaklamalar için ekstra 400 TL temizlik ücreti talep edilir.
Giriş Saati: 16:00
Çıkış Saati: 10:00
Olanaklar
- Ütü-Ütü Masası
- Uydu Alıcısı
- TV
- Saç Kurutma Makinası
- Otopark
- Masa Tenisi
- Klima
- Jakuzi
- İnternet-Wifi
- Havuz ve Bahçe Bakımı
- Güvenlik Kamerası
- Full Mutfak Eşyası
- Full Mobilya
- Çocuk Havuzu
- Bebek Yatağı
- Bahçeli
- Alarm
Mesafeler

14 km

14 km

14 km

14 km

14 km

1 km

145 km
Merak Edilenler
Satış ekibimiz göndermiş olduğunuz talep doğrultusunda hemen sizlerle iletişime geçerek (Telefon, e-mail, sms) ön rezervasyon talebinizin onaylanması için gerekli ödeme bilgilerini tarafınıza gönderir.
Ödemenizin tahsil edilmesinin ardından konaklama yapacağınız villaya ait sözleşme detaylarınız tarafınıza mail yada sms yoluyla iletilir.
Özel yemek hizmeti talep edildiği takdirde ekstra ücret karşılığında anlaşmalı olduğumuz aşçılar hizmet vermektedir.