- Anasayfa
- Kiralık Apart
- Kalkan
- Apart Murat
Apart Murat
Tek yatak odalı apartımız ekonomik tatil düşünenler çiftlerimiz için özel olarak tasarlanmıştır. Apart Murat deniz manzarasına sahip olmakla beraber muhteşem jakuziyede sahiptir. Apartımız fiyat olarak uygun olduğu için ekonomik bir tatil düşünenlerimiz için idealdir. Apart Murat üç katlı binanın çatı katında bulunmaktadır. Apartımzıda havuz bulunmamaktadır. Denize 3 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Genel Bilgiler;
Villamızda elektrik, su ve tüp gaz kullanımlarınız haftalık ücrete dahildir. Villamız sizlere tertemiz ve her odasına havlu nevresim vb eşyalar bırakılmış şekilde teslim edilmektedir. Günlük olarak villa görevlisi havuz ve bahçe bakımını yapmaktadır. Villaya giriş öğleden sonra saat 15:00 ve villadan son gün çıkışınız sabah saat 10:00' da yapılmaktadır.
Mutfak ve Salon Bilgileri;
Villamızda tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde yeterli mutfak araç gereçleri ve ayrıca salonumuzda TV, oturma grubu, sehpa vb. eşyalar bulunmaktadır.
Oda Bilgileri;
Tüm odalarımızda elbise dolabı, komodin, makyaj masası ve saç kurutma makinası bulunmaktadır.
Hasar Depozitosu;
Villaya girişte nakit olarak 500 TL depozito alınmakta olup çıkışınız esnasında herhangi bir hasar, kayıp vb. ile karşılaşılmadığı taktirde sizlere geri iade edilir.
ÖNEMLİ NOT;
Villamızda Tuvalet/Banyo odalarda değil her katta birer adet bulunmakta olup ortak kullanımlıdır.
- Ütü-Ütü Masası
- Uydu Alıcısı
- TV
- Saç Kurutma Makinası
- Otopark
- Klima
- Jakuzi
- İnternet-Wifi
- Full Mutfak Eşyası
- Full Mobilya
- Bebek Yatağı
- Barbekü
-
Sağlık Ocağı
3 km -
Restaurant
1 km -
Plaj
3 km -
Merkez
3 km -
Market
500 mt -
Havaalanı
130 km
Apart Takvimi



